Stiltedag

Stiltedag
Een stiltedag brengt je verdieping van de mindfulness beoefening. Je kunt dit zien als een mini retraite waarop je je even terugtrekt uit de drukte en/ of sleur van alledag en je de tijd neemt om echt stil te staan bij jezelf. Door de dag in stilte door te brengen, neem je de tijd en aandacht voor jezelf en om naar jezelf te luisteren. De stilte brengt je in contact met wat er op een diepere laag in je leven speelt. Stilte brengt inzicht, rust en inspiratie.
Voor wie?
Voor iedereen die een dag in stilte wil doorbrengen ter verdieping en/of opfrissen van mindfulness of je meditatie beoefening en voor iedereen die een dag wil stil staan bij zichzelf door middel van het beoefenen van mindfulness.
Hoe?
Tijdens een stiltedag worden bijna alle formele oefeningen van de mindfulness training aangeboden (o.a. bodyscan, zitmeditatie, loopmeditatie, mindful bewegen) en tevens is er ruimte voor een wandeling in stilte. Ook de koffie/thee pauzes en de lunchpauze zullen in stilte plaatsvinden om op deze wijze gericht te kunnen blijven op wat er zich van binnen in je afspeelt wat betreft gedachten, emoties en lichamelijke gewaarwordingen.
Investering?
De kosten voor de stiltedag: € 35,-
Data & inschrijven
Klik hier
Back to Top