Steeds meer mensen ontwikkelen klachten ten gevolge van stress. Samen gaan we op zoek naar een gezonde manier om met stress om te gaan zodat je minder last van je klachten ervaart. Hierdoor ontstaat ruimte voor persoonlijke groei, ben je in staat bewuste keuzes te maken en haal je meer uit je leven.

 

mindfulness boom

Mindfulness training

Een groepstraining in het anders leren omgaan met gevoelens van stress. Je leert ondermeer om minder ‘in je hoofd te leven’ en meer te focussen op het hier en nu.

Geschikt
Bij drukte, stress, spanning, onrust, moeilijk kunnen loslaten, het gevoel van het een naar het ander te rennen, moeilijk kunnen concentreren, minder goed je aandacht erbij kunnen houden.

Meer informatie

ACT coaching

Middels professionele begeleiding individuele ondersteuning bij het behalen van je zelfgekozen doelen.

Geschikt
Als je opmerkt dat eventuele innerlijke hindernissen, zoals bijvoorbeeld angst voor het onbekende, onzekerheid of niet goed weten wat je wilt, je in de weg staan.

Meer informatie

mindfulness boom

Stiltedag

Een stiltedag brengt je verdieping van de mindfulness beoefening. Je kunt dit zien als een mini retraite waarop je je even terugtrekt uit de drukte en/ of sleur van alledag en je de tijd neemt om echt stil te staan bij jezelf.

Meer informatie

mindfulness boom

Maandelijks meditatie moment

Meditatie heeft een bewezen positieve invloed op de werking van lichaam en geest. Regelmatige meditatie beoefening is hierbij raadzaam en wij bieden je de mogelijkheid om dit maandelijks verder te verdiepen tijdens ons meditatie moment.

Meer informatie

Persoonlijk advies

Heb je vragen? Wil je weten welke insteek het beste past bij je vraag of situatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en je ontvangt een persoonlijk advies.

Nadine & Barry

Nadine Jongen is een ervaren GZ Psychologen (BIG) en mindfulness- en ACT trainster (categorie 1 VMBN gecertificeerd. Barry Kicken is een ervaren mindfulness- en ACT-trainer (categorie 1 VMBN gecertificeerd) en coach. In onze gezamenlijke wens je op een inspirerende en zorgvuldige manier te begeleiden hebben wij onze handen ineengeslagen. Wil je meer over ons weten? Klik dan hier!

Psychologische flexibiliteit

Het doel van onze begeleiding is het vergroten van je Psychologische Flexibiliteit. Psychologische flexibiliteit betekent dat je in staat bent contact te maken met het hier-en-nu, zonder dat je vervelende gedachten en gevoelens probeert te vermijden en waarbij je volhardt in gedrag dat in het teken staat van je waarden. We gebruiken hierbij technieken uit de nieuwste stromingen binnen de psychologie: Mindfulness, Acceptance and Commitment Therapy en Positieve Psychologie. Deze stromingen zijn allemaal breed wetenschappelijk onderbouwd. Het belangrijkste kenmerk van deze stroming is dat er niet gekeken wordt naar de bestrijding van klachten, maar veel eerder naar hoe je met je klachten kunt omgaan terwijl je tegelijkertijd actief werkt aan je persoonlijke doelen en dromen.

Back to Top