• “Barry geeft op persoonlijke wijze invulling aan de mindfulnesstraining waarbij er aandacht is voor zowel theorie als praktijk. Barry is bevlogen en betrokken. De training helpt om bewuster in het dagelijkse leven te staan. Een aanrader voor iedereen die in de hectiek van alledag op zoek is naar een rustpunt.”

  Marika (51 jaar)

  — Mindfulness training —
 • “ De sessies hebben mij veel inzicht gegeven in zowel mijn eigen gedrag als het gedrag van mensen in mijn omgeving. Met als gevolg dat ik nu minder pieker over bepaalde gebeurtenissen omdat ik deze nu beter begrijp.”

  Karin (27 jaar)

  — ACT Mindful bij burn-out —
 • “De mindfulness training bij Barry heeft me vooral veel inzicht in mijn denkpatroon opgeleverd en ik heb veel zelfkennis opgedaan, waardoor er o.a. rust volgde. Ik kon met drukke tijden nog weleens last hebben van stress, maar door NU te leven reduceert een groot deel van die stress in positiviteit en is er meer ruimte om te genieten. Er is zelfs meer tijd over… Ik was al gelukkig en toch ervaar ik nu meer geluk, genot, rust, vrolijkheid, zelfverzekerdheid en authenticiteit. Barry creëert een vertrouwde sfeer, voor mij de basis waardoor dit alles mogelijk is.

  Bianca 39 jaar

  — Mindfulness training —
 • “Het was een prettige training, waarbij de trainers erg betrokken waren en eigen ervaringen gebruikten als voorbeeld. Er heerste tijdens de training een open en vertrouwde sfeer, waardoor ik mezelf open kon stellen. De training heeft mij voor een grote meerwaarde gehad in het bewust naar mezelf kijken en bewuster met lastige situaties omgaan.”

  Bianca 37 jaar

  — ACT Mindful bij burn-out —

 

Back to Top