ACT coaching

act coach compass ACT coaching
ACT coaching ondersteunt je op een professionele manier bij het behalen van je zelfgekozen doelen. We motiveren je je doelen te bereiken en een waardevol leven te leiden. Misschien merk je op dat dit nog niet zo gemakkelijk is omdat je bijvoorbeeld niet weet wat je persoonlijke waarden en doelen zijn of er zijn andere obstakels die je tegenhouden zoals bijvoorbeeld angst (voor het onbekende) en onzekerheid.

De ACT coaching doorloopt een aantal stappen. We onderzoeken je waarden en bieden je tools die je in staat stellen op weg te gaan naar je doelen en dromen. We motiveren je om echt in actie te komen terwijl we je ook (preventieve) tools bieden om beter met gedachten (perfectionisme), gevoelens (stress), lichamelijke sensaties (vermoeidheid, spanning) en omstandigheden (deadlines) om te kunnen gaan.

ACT coaching is een individuele begeleidingsvorm die helemaal op jou afgestemd wordt. In het doorlopen van de verschillende stappen zal dan ook de nadruk van klant tot klant sterk verschillen.

Interesse? Neem dan contact op voor een kosteloos kennismakingsgesprek.

Voor wie?
Geschikt als je meer wilt ontdekken en toekomen aan wat je echt wilt met je leven en hoe je op een gezonde manier om kunt gaan met eventuele innerlijke hindernissen (zoals angst voor het onbekende, geen rust kunnen vinden enzovoorts) op je weg naar je doel toe.

Kosten
Dit traject is helemaal afgestemd op jou. Het is daarom ook moeilijk vooraf aan te geven hoeveel sessies er gaan plaatsvinden. Dit beslis je namelijk helemaal zelf. Het basispakket bestaat uit een telefonische intake plus 3 individuele coachsessies. Dit kost € 275,-

 

Vrijblijvend kennismaken?
Wil je meer informatie over ACT Coaching? Wil je weten of deze begeleidingsvorm aansluit bij je hulpvraag? Neem dan gerust vrijblijvend contact op. We plannen dan samen een telefonische afspraak of meeting via Skype.

Klik hier voor contactinformatie.

 • “Barry geeft op persoonlijke wijze invulling aan de mindfulnesstraining waarbij er aandacht is voor zowel theorie als praktijk. Barry is bevlogen en betrokken. De training helpt om bewuster in het dagelijkse leven te staan. Een aanrader voor iedereen die in de hectiek van alledag op zoek is naar een rustpunt.”

  Marika (51 jaar)

  — Mindfulness training —
 • “ De sessies hebben mij veel inzicht gegeven in zowel mijn eigen gedrag als het gedrag van mensen in mijn omgeving. Met als gevolg dat ik nu minder pieker over bepaalde gebeurtenissen omdat ik deze nu beter begrijp.”

  Karin (27 jaar)

  — ACT Mindful bij burn-out —
 • “De mindfulness training bij Barry heeft me vooral veel inzicht in mijn denkpatroon opgeleverd en ik heb veel zelfkennis opgedaan, waardoor er o.a. rust volgde. Ik kon met drukke tijden nog weleens last hebben van stress, maar door NU te leven reduceert een groot deel van die stress in positiviteit en is er meer ruimte om te genieten. Er is zelfs meer tijd over… Ik was al gelukkig en toch ervaar ik nu meer geluk, genot, rust, vrolijkheid, zelfverzekerdheid en authenticiteit. Barry creëert een vertrouwde sfeer, voor mij de basis waardoor dit alles mogelijk is.

  Bianca 39 jaar

  — Mindfulness training —
 • “Het was een prettige training, waarbij de trainers erg betrokken waren en eigen ervaringen gebruikten als voorbeeld. Er heerste tijdens de training een open en vertrouwde sfeer, waardoor ik mezelf open kon stellen. De training heeft mij voor een grote meerwaarde gehad in het bewust naar mezelf kijken en bewuster met lastige situaties omgaan.”

  Bianca 37 jaar

  — ACT Mindful bij burn-out —

Back to Top